درباره ما قوانین گروه های من پیام سامانه

درباره پیشگامان اقتصاد مقاومتی

   "در باره پیشگامان اقتصاد مقاومتی "   

پیشگامان اقتصاد مقاومتی حرکتی خودجوش و مردمی بر پایه قانون تجارت و مبتنی بر اصل 44 قانون اساسی است که هدف آن کمک به رونق اقتصادی کشور و با شاخص انتفاع همه مردم در استانها و شهرستانها است. ما در این مجموعه با تشکیل حلقه های متعدد و به شکل مردمی و به هم پیوسته، هم پوشاننده‌ و مکمل اقتصادی در حوزه های مختلف و با مشارکت داوطلبانه خود مردم، عدالت محورانه به رونق و نشاط کسب و کار اعضاء، خانوارها، فعالان حوزه های مختلف اقتصادی با تعامل مستقیم با "کارگروه های کابینه مشورتی مردمی استانها و شهرستانها" در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی متمرکز هستیم.
با توجه به اهداف عدالت محورانه این مجموعه مردمی که انتفاع آن بطور برابر برای همه اعضا است و کارایی، تلاش و ظرفیتهای بیشتر هر عضو نقش ویژه ای در بهرمندی هر یک از اعضا دارد لذا بستر مشارکت و رونق اقتصادی بر پایه تعاون برای همه فراهم گردیده که با تشکیل 31 شرکت تعاونی مادر در تمام استان ها (در حال انجام است) و متعاقبا در شهرستانها و با تشکیل اتحادیه پیشگامان اقتصاد مقاومتی و شرکت‌های زیرمجموعه و اقماری، بزرگترین گروه (هلدینگ) اقتصادی مردم محور کشور را شکل میدهد و کل این فعالیتها در سامانه مرکزی
www.dovomir.ir و سامانه های زیر مجموعه آن مدیریت و منعکس می باشد.
 
   "اهداف اجمالی پیشگامان اقتصاد مقاومتی"   
1. حرکت در مسیر مصون سازی اقتصاد کشور در مقابل تکانه های اقتصادی و تحریمها.
2. ترویج و تحکیم مشارکت، همکاری و تعاون عمومی.
3. گسترش تولید، اشتغالزایی، تعاملات اقتصادی داخلی و بین المللی و دانش بنیان.
4. تحقق عملی اصل 44 قانون اساسی با مشارکت بخشی مردم در اقتصاد کشور.
5. تامین نیازهای اقتصادی استان و شهرستانها و در مجموع کل کشور با مشارکت مردمی در غالب تشکیل شرکتهای تعاونی پیشگامان اقتصاد مقاومتی استانی و شهرستانی.
6. اجرای کارشناسی های اقتصادی کابینه مشورتی استانها و شهرستانها و به عنوان حلقه مکمل و مشارکت بخش مردم در اقتصاد مقامتی.
7. حذف واسطه های مضر در فرایند تولید و عرضه کالا و محصولات در راستای تحقق عدالت و رفاه اجتماعی.
8. تسهیلگری سرمایه میان دارنده و نیازمند سرمایه، با مشارکت فعالین اقتصادی حقیقی و حقوقی، بنگاه‌های اقتصادی، بانک‌های عامل طرف توافق و غیره.
9. خدمات به اعضاء.
10. صادرات مازاد کالا و محصولات.
11. واردات کالاهای مورد نیاز حسب شرایط کشور.

 
   "شورای سیاستگذاری و گسترش پیشگامان اقتصاد مقاومتی"   

مجموعه پیشگامان اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق اسناد بالادستی توسعه بخصوص سند سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغیه مقام معظم رهبری تشکیل شده است و در ذیل شورای راهبردی قراردارد و امور اجرایی آن در قالب شورای سیاستگذاری و گسترش پیشگامان اقتصاد مقاومتی سیاستگذاری ، توسعه و انجام می شود. این شورای تخصصی به عنوان ساختار بالادستی سندیکا ، اتحادیه مرکزی و سایر اتحادیه ها و تعاونی های استانی و شهرستانی و مجموعه های وابسته اعم از مرکزی و استانها و شهرستان های  کشور است که مطابق مصوبات شورای راهبردی تحقق گام دوم انقلاب اسلامی عمل میکند.
با تشکیل اتحادیه مرکزی که متشکل از حداقل 3 استان اولیه خواهد بود و سایر استانهای 31 گانه به تدریج عضو اتحادیه خواهند شد، تمامی شرکتهای تعاونی و اتحادیه مرکزی و سایر اتحادیه های استان ها و شهرستان ها، شرکتهای مادر تخصصی، شرکتهای اقماری و کلیه ساختارهای دیگر این مجموعه تابع قوانین، مقررات، ضوابط، آیین نامه ها و دستورالعمل های شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی خواهند بود که مصوبات آن در حکم اسناد بالادستی لازم الاجرا  است اعضای این شورا متشکل از:

1. بنیانگذار مجموعه جناب آقای استاد نوروزعلی ثنائی، 2. دبیر کل وقت 3. نماینده اتحادیه مرکزی پیشگامان اقتصاد مقاومتی، 4. نماینده کمیسیونهای تخصصی کشوری این مجموعه (به فراخور موضوع) 4. نمایند دولت به فراخور(به فراخور موضوع جلسه)، 5. نماینده مجلس (به فراخور موضوع جلسه)، 6. نماینده قوه قضائیه (به فراخور موضوع جلسه)، 7. نماینده اتاق بازرگانی (به فراخور موضوع جلسه)، 7. نماینده اتاق تعاون(به فراخور موضوع جلسه). 8. نمایندگان و کارشناسان دستگاه ها و نهادهای مربوطه به فراخور موضوع جلسه شورا و به ریاست بنیانگدار. 
هدف این شورا تحقق مردمی سازی اقتصاد و تشکیل زنجیره اقتصادی بر پایه سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی ابلاغی رهبر معظم انقلاب است و به منظور پیش برد کارشناسی فعالیتهای این مجموعه در ذیل خود کارگروه های تخصصی در حوزه های مختلف دارد و با کارشناسی های خود و تصویب آن، سیاست های مجموعه بزرگ پیشگامان اقتصاد مقاومتی را راهبری می کند. کارشناسان این بخش با معرفی اتحادیه مرکزی و با حکم رئیس شورا منصوب میشوند. تا قبل از تشکیل اتحادیه مرکزی کارشناسان این بخش بطور موقت و با حکم بنیانگذار منصوب میشوند.

شورای سیاستگذاری و گسترش پیشگامان اقتصاد مقاومتی به عنوان ساختار بالادستی تعاونی های بزرگ مردمی در استان ها، شهرستان ها و در مجموع ساختار بالا دستی اتحادیه مرکزی و سایر اتحادیه های استانها و شهرستان ها ، شرکتهای مادر تخصصی ، شرکتهای اقماری و وابسته است که مصوبات آن در حکم اسناد بالادستی لازم الاجرا است و اعضای این شورا متشکل است از:

1. خادم (بنیانگذار) مجموعه.
2. نماینده اتحادیه مرکزی پیشگامان اقتصاد مقاومتی.
3. نماینده کمیسیونهای تخصصی کشوری این مجموعه (به فراخور موضوع).
4. نمایند دولت به فراخور (به فراخور موضوع جلسه).
5. نماینده مجلس (به فراخور موضوع جلسه).
6. نماینده قوه قضائیه (به فراخور موضوع جلسه).
7. نماینده اتاق بازرگانی (به فراخور موضوع جلسه).
8. نماینده اتاق تعاون (به فراخور موضوع جلسه).
9. نمایندگان و کارشناسان دستگاه ها و نهادهای مربوط به موضوع جلسه شورا.
جلسات به ریاست جناب آقای نوروزعلی ثنائی خادم (بنیانگذار) پیشگامان اقتصاد مقاومتی کشور و دبیر شورا دکتر بهروز که تعهد محضری عدم انتفاع شخصی داده اند تشکیل میشود. 

این شورا در ذیل خود کارگروه های کارشناسی در حوزه های مختلف دارد و با کارشناسی های خود و تصویب آن در شورای سیاستگذاری و توسعه پیشگامان اقتصاد مقاومتی، سیاست های مجموعه بزرگ پیشگامان اقتصاد مقاومتی را راهبری می نماید. کارشناسان این بخش با معرفی اتحادیه مرکزی و یا به فراخور از متخصصین و با حکم جناب آقای ثنائی خادم (بنیانگذار) مجموعه منصوب میشوند.
تا قبل از تشکیل اتحادیه های استانها کارشناسان این بخش بطور موقت و با حکم (بنیانگذار) منصوب میشوند.

هفت محور مهم در پیشگامان اقتصاد مقاومتی:
1. مسئله محوری.
2. عدالت محوری.
3. انتفاع جمع محوری.
4. مدیران تعهد محوری.
5. اجتماع محوری.
6. بدون انتفاع فردی و جناحی.
7. تولید و اشتغال محوری.
8. تخصص محوری.
9. تشکیلات محوری.

   "کارگروه‌های تخصصی شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی"   
کارگروه های تخصصی مرکزی و یا استانها به عنوان مرجع کارشناسی شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی در حوزه های مختلف محسوب میشوند که با گزارشات کارشناسی و حضور نماینده استان مربوطه بستر مصوبات شورای سیاستگذاری و توسعه پیشگامان اقتصاد مقاومتی کشوری را فراهم میکنند.
کارگروه ها به تناسب آماده سازی های لازم تشکیل میشوند و وظایف این کارگروه ها شناسایی و معرفی ظرفیتهای اقتصادی حوزه تخصصی خود و تهیه پروپزال و توجیه فنی و اقتصادی پروژه های مورد نیاز کشور جهت راه اندازی، توسعه و بهینه سازی تولید داخلی و زمینه های اقتصادی کارگروه های مربوطه می باشد.
پروژه های کارگروه ها با تصویب اعضای کارگرو ها و تایید شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی و از طریق صندوق حمایت از تولید و اشتغال پیشگامان اقتصاد مقاومتی و یا سرمایه پذیری از اشخاص حقیقی و حقوقی و یا تامین سرمایه از طریق نهادها و بانکهای عامل انجام میشوند.
کارشناسان این بخش با معرفی تعاونی استان به اتحادیه و با حکم جناب آقای ثنائی خادم (بنیانگذار) مجموعه منصوب میشوند. تا قبل از تشکیل اتحادیه کارشناسان این بخش بطور موقت و با حکم (بنیانگذار) منصوب میشوند. این کارگروه‌ها به قرار زیر است.

 
   "روش تشکیل تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی"   

مقام معظم رهبری می فرمایند: «اقتصادی که به عنوان اقتصاد مقاومتی مطرح می شود بنیاد مردم است، یعنی بر محور دولت نیست و اقتصاد دولتی نیست. اقتصاد مردمی است، با اراده مردم، سرمایه مردم، حضور مردم تحقق می یابد.»
"پیشگامان اقتصاد مقاومتی" مجموعه ای مردمی و منبعث از بیانیه گام دوم انقلاب و سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی و منطبق با اصل 44 قانون اساسی است تا با مشارکت بخشی مردم در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف کشور، بستر اجرایی و تحقق عملی و عینی منویات مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی و اصل 44 قانون اساسی خصوصا در زمینه توسعه تعاونی ها با مشارکت حداکثری و اجتماع محور فراهم گردد.
  با همین نگرش و پس از بررسی و شناخت مبانی نظری، به صورت جهادی و انقلابی و با مشارکت حداکثری مردم و به منظور تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب، مجموعه برنامه های عملیاتی و کاربردی مفصلی متناسب با شرایط اقتصادی کشور با عنوان “شرکتهای تعاونی پیشگامان اقتصاد مقاومتی” در تمام استان ها و شهرستانها پیگیری می نماید که سامانه های این مجموعه در پایانه متمرکز (صحت سنجی ، "رجیستری" ثبت درخواست و فعال سازی) سامانه های جبهه مردمی گام دوم انقلاب به آدرس
reg.dovomir.ir آماده و برای استانها و شهرستانها قابل بهره برداری است.

  به منظور تحقق عملیاتی و اجرایی اقتصاد مقاومتی تا کنون گام‌های جدی و اساسی ای در این مجموعه برداشته شده است که عبارتند از:
الف : ساختار سازی تشکیلاتی جهادی و انقلابی بر پایه قوانین جاری مدنی و تجاری کشور با محوریت اصل 44 قانون اساسی در حوزه تعاون (که متاسفانه مغفول مانده است).
ب : تشکیل تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی استانها بر پایه تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت بخشی مردمی در اقتصاد مقاومتی که در فاز اول در تمام استانها تعاونی های پیشگان اقتصاد مقاومتی با ظرفیت عضو گیری 70/000 عضو در فاز اول، از فعالین اقتصادی، متخصصین و دهکهای پایین جامعه، و در نهایت این تعاونی ها تشکیل دهنده اتحادیه پیشگامان اقتصاد مقاومتی کشوری خواهند بود.
ج : اساسنامه شرکتهای تعاونی پیشگامان اقتصاد مقاومتی استانها و شهرستانها مشترک و واحد است.
 اساسنامه را مطالعه کنید. (کلیک کنید)
د . شناسایی ظرفیتهای ویژه در استانهای مختلف با توجه به آمایش سرزمینی و سند توسعه راهبردی استانها با هدف ثبت ظرفیتهای خاص به نام خود استان انجام می گیرد.
در "تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی استانها" هر عضو یک سهام خواهد داشت که ارزش ریالی هر سم 1000 ریال است و از آنجائیکه تشکیل این تعاونی ها با تعداد زیاد اعضاء در زمان کوتاه امکان پذیر نیست لذا افراد امین، معتمد، فعال و با روحیه های جهادی و انقلابی در استانها با هماهنگی و حضور بنیانگذار “پیشگامان اقتصاد مقاومتی” در کوتاه ترین زمان ممکن، شرکتهای تعاونی “پیشگامان اقتصاد مقاومتی” استانها را تشکیل میدهند و هیئت مدیره متعهد میشوند اقدامات لازم جهت عضویت فاز اول سهامداران جدید به تعداد 70/000 عضو را فراهم آورند و سهامهای متمرکز و در اختیار خود را بطور برابر به اعضای جدید واگذار کنند و از این حیث هیچ حق و امتیازی برای خود قائل نخواهند بود.
اعضاء و سهامداران "تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی استانها" با تعهد التزام به اساسنامه و میثاق نامه از همه حوزه های مختلف اقتصادی، سرمایه گذاری، کارشناسی و همچنین از دهکهای پائین خواهند بود. 
ه . ایجاد اتحادیه کشوری شرکتهای تعاونی پیشگامان اقتصاد مقاومتی.
و . پس از تشکیل اتحادیه مرکزی که متشکل از حداقل 7 استان اولیه خواهد بود و سایر استانهای 31 گانه به تدریج عضو اتحادیه خواهند شد، تمامی شرکتهای تعاونی و اتحادیه مرکزی و سایر اتحادیه های استان ها و شهرستان ها تابع قوانین، مقررات، ضوابط، آیین نامه ها و دستورالعمل های شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی خواهند بود که مصوبات آن در حکم اسناد بالادستی لازم الاجرا است.

اعضای بزرگ پیشگامان اقتصاد مقاومتی در سراسر استانها و شهرستانها برای پیشرفت کشور و رونق تولید و اشتغال با افتخار "کالای ایرانی با کیفیت" و "مستقیم" از تولید کننده و "ارزانتر" خریداری میکنند. با توجه به اینکه بخشی از عایدات این طرح در "حمایت از روستاهای محروم" و بخصوص "اشتغال جوانان" هزینه میشود در این معامله چند سر سود، هم خرید ارزانتر انجام میشود، همچنین به دلیل سهامدار بودن همه اعضاء از خرید از این مجموعه از خودشا خرید و منتفع میشوند، هم از تولید کننده ایرانی حمایت و به اشتغالزایی کمک خواهد شد و اینکه در امر خیرِ "حمایت از روستاهای محروم" و زنان و کودکان بی سرپرست و ازدواج و اشتغال جوانان و.... مشارکت خواهد شد. دعوت می کنیم شما هم با عضویت در پیشگامان اقتصاد مقاومتی استان و شهرستان خود در این معامله چند سر سود مشارکت کنید.

پشتیبانی/پاسخگویی
جبهه مردمی گام دوم انقلاب